Ekoturist

Поддржано од Европска Унија

Мотел Трасер

Мотел Трасер

Мотел Трасер се наоѓа во поднебјето на планината Кожув.
Во мотелот Трасер се наоѓа рибник со неколку видови на риба во еколошки услови.

Мотел Трасер се наоѓа во поднебјето на планината Кожув. Структурата на самото село е ридско планиска а низнего поминуват две реки. Не случајно Мотел Трасер е позициониран на оваа локација. Со својата туристичка понуда има намера да ги прикаже сеуште недопрените природни убавини кои се наоѓаат во село Мрежичко. со природното богатство кое е стационирано тука (рудникот Алшар, пештерските убавини и водопади и остатоците од некогашните римски населби). Во мотелот Трасер се наоѓа рибник со неколку видови на риба во еколошки услови.

Description

* Вид на соба

> Еднокреветна

> Двокреветна со голем кревет

> Двокреветна со два посебни кревети

> Трокреветна

* Вид на сместување

> Ноќевање

> Ноќевање со појадок

> Полупансион

> Полн пансион

* Специјални барања

> Не

> Помошно легло

> Помошно легло за дете

> Специјална храна

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Мотел Трасер”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *