Ekoturist

Поддржано од Европска Унија

Авантура во земјата на Богомилите

Авантура во земјата на Богомилите

360.00

Во централна Македонија во регионот „Азот“ оддалечен од градот Велес окулу 40 км се наоѓа чиста планинска идила со прекрасни пејсажи и богата историја од 10ти век. Историскиот настан „Богумилското движење“ ќе го почуствувате со приказни, вежби, факти
Време на турата: 3 дена
Цената е по лице.
Група: до 8 луѓе
Најавувањето е 5 дена однапред

Clear dates

Category:

Description

Во цената е вклучено:
Храна: обезбедена
Пијалок: обезбеден
Облека: спортска/планинска/топла
Кондиција: умерена/голема
•   Превоз: Џип/ автомобили/пешки
Во цената по лице е вклучено:
Две ноќевања во вила во Пешти
Два појадока
Два ручека
Две вечери
Кетеринг, кувар
Инвентот во селото Папрадиште
Крштевање во реката Бабуна
Чалгија
Превоз, шофери
Планински водичи
Влезници за етномузејот с. Бистрица
Свештеникот + трпезаријата во Теово

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Авантура во земјата на Богомилите”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *